Effectieve campagnes


Kiest u voor alleen een informatieve voorlichtingscampagne of juist een campagne met een ‘call to acion’ voor de ontvanger? Voor online en/of offline? Een tijdelijke of continue applicatie? Bij BiblioMedia bouwen we aan de techniek en aan een gegarandeerde workflow. Voorlichting en zeker publieksvoorlichting op landelijke schaal, vraagt om accuratesse en kennis van communicatiekanalen. Met die expertise is BiblioMedia een solide partner voor elke vorm van campagnevoering.

Onderstaand een greep uit wat campagnes die BiblioMedia heeft verzorgd. Door erop te klikken kom u direct in de applicatie die voor de betreffende relatie is gerealiseerd.

Campagne Covid-19 Landelijkehuisstijl
Landelijkehuisstijl

Een breed scala aan producten en diensten op het gebied van marketing, drukwerk, signing en huisstijlartikelen voor de bibliotheken in Nederland. Meldt u aan als gebruiker voor volledige toegang en bestel hier direct.

Campagne Donorregister
Donorregister

Diverse voorlichtingsmaterialen van het ministerie van VWS betreffende het nieuwe donorregister dat vanaf 1 juli 2020 is ingegaan. Meldt u aan als gebruiker voor volledige toegang en bestel hier direct.

Campagne Mediawijsheid
Mediawijsheid

Netwerk Mediawijsheid ontwikkelt in samenwerking met experts op gebied van media en opvoeding diverse tools, publicaties en gedrukte campagne- materialen ter bevordering van mediawijsheid. Ook hier direct te bestellen.

Campagne CoronaMelder
CoronaMelder

Diverse voorlichtingsmaterialen in opdracht van het Ministerie van VWS betreffende de nieuw gelanceerde app CoronaMelder.
Wij werken onder andere voor:


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail of bel ons gerust!