Slim en snel publiceren


Smooth Publish is een door BiblioMedia ontwikkeld publicatieplatform voor alle online en offline publicaties en communicatie kanalen. Voor zowel kleine als (middel)grote corporate organisaties werkt het tijd- en kostenbesparend. Met Smooth Publish heeft elke professional regie op drukwerk, print, social media en digital signing vanuit één dashboard.

Smooth Publish garandeert elke professional in marketing, communicatie of vormgeving dat alle publicatie uitingen consistent in de eigen huisstijl worden uitgevoerd. Zowel in druk, print, online en narrowcasting. Gebruiksvriendelijk, efficiënt en overzichtelijk brand management met een scala aan mogelijkheden en te koppelen via slimme API techniek.

De corporate huisstijl is door de slimme cloudoplossing van Smooth Publish altijd en overal toegankelijk. Geschikt voor alle browsers en met een goed doordachte gebruikersinterface. Ontwikkeld vanuit één centraal digital asset management platform waardoor er voor elke publicatie behoefte maximale workflow optimalisatie en besparing ontstaat.


Mis koppelingen


Waar het wenselijk is en efficiënt en doeltreffend kan, koppelt BiblioMedia de klanteigen Management Informatie Systemen (MIS) aan de online portalen van BiblioMedia. Hierdoor is het niet nodig subsystemen te ontwikkelen en kan een ieder vanuit zijn of haar eigen intranet of MIS vanuit een slimme API koppeling bestellingen, voorraden, campagnematerialen, huisstijldragers etc. inzien.

Voor o.a. print en drukwerk ook een handige uitkomst doordat de eigen portal ook aan een webshop van een eigen leverancier gekoppeld kan worden.

BiblioMedia voorziet in handige management rapportage tools en realtime overzichten. Voor grotere organisaties ook te voorzien met diverse autorisatielevels.


Wij werken onder andere voor:


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail of bel ons gerust!